Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/07/2017

Mestres d’educació infantil de les escoles visiten les llars municipals d’infants

Llars d'infants

Amb l'objectiu de conèixer com aquestes apliquen la metodologia dels ambients d’aprenentatge.

Els equips d'educació infantil d'algunes escoles de Vilafranca han visitat les llars municipals d'infants per tal de conèixer com aquestes apliquen la metodologia dels ambients d'aprenentatge. En concret aquest mes de juny, aprofitant que a les escoles ja no hi ha alumnes, però les llars segueixen en funcionament, han fet la visita les escoles J. Baltà i Elias, Estalella i Graells, Vedruna-Sant Elies i Sant Josep. Al llarg del curs les llars ja havien rebut la visita de les escoles Mas i Perera i Pau Boada. 

Tenint en compte que molts dels nens i nenes que inicien el P3 a les escoles hauran passat abans per les llars, la regidora d'Ensenyament, Meritxell Montserrat, ha considerat interessant convidar personalment les escoles a conèixer de primera mà aquesta experiència que forma part del bagatge dels molts dels seus futurs alumnes. Una dada important és que aproximadament un 43% dels infants de la població infantil de 2-3 anys de la vila són usuaris de les llars municipals d'infants. 

La metodologia dels ambients d'aprenentatge, en la qual el personal educador de les llars d'infants s'ha estat formant, dóna molta importància a l'espai i a l'ambient, el qual és considerat com un agent educador que motiva i convida a crear i a descobrir. 

Les visites han estat molt valorades pels equips docents d'ambdues parts, s'ha posat en valor la tasca educativa de les llars d'infants i ha permès un intercanvi directe d'opinions entre professionals dels diferents nivells de l'etapa d'educació infantil.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/07/2017


Segueix-nos a :