Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/07/2017

Trasllat del servei de Rehabilitació al CAP Vilafranca Nord

A partir del proper dilluns 24 de juliol el servei de Rehabilitació, fins ara ubicat al Centre d’Atenció Primària (CAP) Alt Penedès, es trasllada al CAP Vilafranca Nord.

El proper dilluns dia 24 de juliol, el servei de Rehabilitació d'Atenció Primària, que actualment es troba al CAP Alt Penedès (plaça del Penedès, 1, planta 4), oferirà els seus serveis al CAP Vilafranca Nord (avinguda de la Pelegrina, 70, planta baixa). 

A finals del 2016 es va posar en funcionament el nou CAP Vilafranca Nord, un dels més grans de Catalunya, per tal de millorar l'accessibilitat als serveis d'atenció primària atès el creixement de la població en els darrers anys.
En una primera fase s'hi va instal·lar l'equip de medicina familiar i comunitària, personal d'infermeria i atenció a la ciutadania, així com l'equip de pediatria. Més endavant, s'hi van traslladar els serveis de salut mental i en aquests moments ja es disposa de l'adequació de l'espai per al servei de Rehabilitació. 

Aquesta nova distribució representa una millora en el servei ja que permetrà disposar d'un espai molt més ampli i situat a la planta baixa de l'edifici. A més, el centre disposa d'una zona d'aparcament gratuït i també hi ha una bona comunicació amb el bus municipal.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/07/2017


Segueix-nos a :