Butlletins electrònics

Mapa Web

Índex Alfabètic

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Butlletins electrònics

Butlletins electrònics

Subscripció al butlletí

Dades personals

Temes a subscriure's
Descobreix la ciutat!. Informació de les activitats enoturístiques, visites patrimonials, fires, mercats, comerç, natura, passejades i esdeveniments culturals.
Per rebre tota la informació i novetats sobre les Fires i Festes de Maig.
El nostre territori, el nostre patrimoni. Informació sobre l’entorn natural i el paisatge del nostre municipi. Butlletí trimestral.
Informació d'interès per a empreses i persones emprenedores.
Per rebre per correu electrònic l'agenda amb la informació cultural que més t'interessa.
Per rebre periòdicament les principals notícies d'actualitat, actes d'agenda destacats, avisos i altres informacions municipals d'interès pels ciutadans.
Per rebre periòdicament informació sobre el mon laboral, principals notícies relacionades, actes d'agenda destacats, avisos i altres informacions municipals d'interès pels ciutadans i les empreses.

Sol·licitem la seva autorització per a la incorporació de dades personals a la nostra base de dades, la responsabilitat de la qual és l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb domicili a C/ Cort 14, 08720 Vilafranca del Penedès. Vostè podrà exercitar els seus drets d'accés. cancel·lació, rectificació i oposició de les seves dades per escrit, indicant-hi el seu nom, cognoms i DNI.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358


Segueix-nos a :