Any 2012

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici > Vilafranca tema a tema > Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) > Històric d'activitats > Any 2012
GENER

- Inici de la Formació TIC a Vilafranca Virtual. 9 de Gener.

FEBRER

visita El Vendrell- Visita a l'IDAP i a l'Aula MAP de l'IES Milà i Fontanals de directors i professorat dels IES Mediterrània, IES Andreu Nin i IES Baix Penedès del Vendrell, a mes del regidor d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell i una tècnica municipal del servei d'ocupació Eina. 23 de febrer.


MAIG

TOV M. Calçada-
24è dinar-conferència Tribuna Oberta Vilafranca, a càrrec de Miquel Calçada. Títol de la conferència “Conversa oberta amb Miquel  Calçada”.  Vilafranca del Penedès, 3 de maig. 


congres Vilnius- Participació de l'IDAP en el 24è Congrés de la Xarxa Internacional d'Escoles Productives - INEPS. "Aprenentatge Productiu: una altra manera de pensar". Vilnius (Lituània), del 5 al 10 de maig.


trobada Estocolm- 3a Trobada
d'alumnes i educadors en el marc del projecte Comenius "Come Learn Work Together" entre les escoles Ambassadörsakademin (Estocolm), Hufeland Obershule (Berlín) i IES Milà i Fontanals - Aula MAP (Vilafranca del Penedès). Estocolm, del 6 al 10 de maig.  JULIOL

- Inici dels cursos TIC d'estiu. 2 de juliol.


SETEMBRE

-  Inici de les Aules MAP als IES Milà i Fontanals i IES Eugeni d'Ors corresponent al curs escolar 2012-2013. 13 de setembre. 

OCTUBRE

- Inici de la Formació TIC. 1 d'octubre.
© Programa Vilafranca Virtual
Avda. Catalunya, 22 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938 180 654
Última actualització: 13/09/2012


Segueix-nos a :