Any 2008

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici > Vilafranca tema a tema > Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) > Històric d'activitats > Any 2008
GENER 

- Sessió informativa per a tots els estudiants de la UOC. Centre de suport de l'Alt Penedès de la UOC.
Vilafranca, 16 de gener.

IES Eugeni d'Ors Estocolm- Estada a Estocolm (Suecia) d'un grup d'alumnes i educadors de l'Aula MAP de l'IES Eugeni d'Ors, en el marc del projecte Come Here - Compare, finançat pel programa Comenius de la Unió Europea. Del 28 de gener al 4 de febrer. 


FEBRER

- Visita de dos professors d'Aula Oberta de l'IES Sant Sadurní a l'Aula MAP de l'IES Milà i Fontanals. Vilafranca del Penedès, 22 de febrer.  

-Sessió informativa sobre els post-graus adreçada als estudiants de la  UOC. Centre de suport de la UOC de l´Alt Penedès. 18 de febrer.

-12è dinar-conferència Tribuna Oberta Vilafranca, a càrrec del Sr. Xavier Rubert de Ventós, filòsof i professor, que introduirà el tema "Qui tot ho entén és que està mal informat". Vilafranca, 21 de febrer.

ABRIL

Bourgas 2008-
Participació en el 20è Congrés de la xarxa Internacional d´Escoles Productives - INEPS. "L´orientació individual en la formació professional inicial". Bourgas (Bulgària). Del 21 al 26 d´abril.

- 13è dinar-conferència Tribuna Oberta Vilafranca. A càrrec del Sr. Lluis Franco Sala, president del Tribunal Català de Defensa de la Competència , que introduirà el tema "L´activitat  del tribunal Catala de Defensa de la Competència activitats i prespectives",  29 d´abril, a l´Hotel Domo a les 13.15h.


MAIG

IES Eugeni d'Ors Berlin - 2a trobada d´alumnes i educadors en el marc Projecte Comenius "Come Here - Compare" entre les escoles Bernaddttegymnasium (Estocolm), Hufeland Obershule (Berlin) i IES Eugeni d´Ors-Aula MAP (Vilafranca del Penedès). Berlín del 19 al 25 de maig.Sabadell 2008- Participació de l´IDAP en la jornada "Politiques locals per a l'autonomia i l'emancipació". organitzada per l´Àrea d´igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Ponència  "L'Institut d'Aprenentatge Productiu". Sabadell 21 de maig.

- Participació de l´IDAP en la jornada "Les TIC com a eines al servei del territori", organitzada per l Àrea d´Educació de la Diputació de Barcelona . Ponència: L'Aula d'aprenentatges TIC". Barcelona 28 de maig.

JUNY

-Participació de l´IDAP en la jornada sobre "Els projectes singulars a secundària", organitzada per l´Ajuntament de Mataró. Ponència: L´Aprenentatge Productiu i les Aules MAP". 3 de juny

-Sessió informativa per a tots aquells estudiants de la nova incorporació a la UOC que ho desitgin. La sessió és dijous, 12 de juny, a les 18.30 h. al centre de suport de l´Alt Penedès de la UOC.

-Inici dels cursos gratuits Matins Linux, on es dóna una formació individualitzada de programari lliure. 

OCTUBRE

-14è dinar-conferència Tribuna Oberta Vilafranca  a càrrec del Sr. Joan Coscubiela, secretari general de CCOO de Catalunya, que introduirà el tema "De veritat volem un altre model econòmic i social". 14 d´octubre , a l´Hotel Domo a les 13.15 h.

NOVEMBRE

-Sessions formatives pels estudiants de la UOC. 11  i 18 de novembre, a les 18.30, al centre de suport de l´Alt Penedès de la UOC.

IPLE Vilafranca 2008-Seminari Internacional de pedagogia alternativa
"L'Aprenentatge Productiu un nou enfocament educatiu, nous mètodes i nou rol de professor". organitzat per l´Institut per a l´Aprenentatge Productiu a Europa (IPLE) de Berlin, i l´Institut d´Aprenentatge Productiu (IDAP) de Vilafranca del Penedès . Vilafranca, del 18 al 21 de novembre.

DESEMBRE

- 15è dinar-conferència Tribuna Oberta Vilafranca a càrrec de l´il-lustre Sr. Rafael Ribó, sindic de greuges de Catalunya, que introduirà el tema "La defensa dels drets de les persones ". Vilafranca, 4 de desembre.
© Programa Vilafranca Virtual
Avda. Catalunya, 22 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938 180 654
Última actualització: 22/06/2012


Segueix-nos a :